3 redenen waarom installateurs kiezen voor IPEE urinoirpacks

Als sanitair installateur wil je in de eerste plaats betrouwbare kwaliteit afleveren. Daarnaast wil je zo snel mogelijk de installatieklus klaren. Want ondertussen staat de volgende klant al te trappelen om geholpen te worden. Maak daarom kennis met de urinoirpacks van IPEE, met ingebouwde automatische spoeltechnologie. Ontdek de 3 troeven en werk voortaan zonder gezeik.

1. Urinoir met sensor installeren: win tijd

Kappen, breken en het installatieframe afstellen: allemaal verleden tijd als je kiest voor een urinoirpack van IPEE. Want het automatische spoelsysteem is bij de urinoirpacks voorgemonteerd en onzichtbaar verwerkt in de keramiek. Zo spaar je veel werk uit: je hoeft het urinoir alleen aan te sluiten op de watertoevoer en -afvoer. En dan bevestig je het systeem tegen de muur. Klaar!

2. Urinoir met spoelsysteem: lever topkwaliteit

Je gaat aan de slag met sanitaire toptechnologie van Belgische bodem. De urinoirpacks van IPEE hebben amper onderhoud nodig en zijn gebouwd om een eeuwigheid mee te gaan. Bovendien krijgen vandalen geen kans, want de spoeltechnologie zit aan de achterkant van het urinoir. Jouw voordeel? Geen telefoontjes meer van klanten die vragen om dringende herstellingen. Zo blijft je werkplanning zoals voorzien. Stressvrij werken is goed werken!

3. Complete urinoirset: bestel snel en gemakkelijk

Er is een urinoirpack voor elk project en voor elk beschikbaar budget. Je klant kiest tussen 3 packs: Basic, Plus en Premium, en vermijdt zo keuzestress. Over de kwaliteit mag je in elk geval gerust zijn.

Ook voor jou als installateur maken we het gemakkelijk: je hebt maar 1 bestelnummer nodig voor een volledig urinoirpack. Daarmee verdwijnt de kans op vervelende foutjes of vergissingen tijdens het bestellen.

De technische details van de urinoirpacks vind je natuurlijk online. Heb je vragen of wil je technische ondersteuning? Dan staan we voor je klaar met raad en daad. Voor de Belgische markt organiseren we die ondersteuning in eigen huis. Dus krijg je snel het antwoord op je vragen.

Vragen over de urinoirpacks?

Heb je vragen over de voordelen of de technische details van de urinoirpacks? Onze vertegenwoordigers staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Of ben je overtuigd van de urinoirpacks en wil je de mogelijkheden tot in de details bespreken? Dan komen we met plezier bij je langs voor een vrijblijvend bezoek. Bel of mail snel naar Jean-Philippe, Jan of David:

Tot snel!