Barco ‘The Circle’ te Kortrijk, België

Slim sanitair speelt een rol in het kantoor van de toekomst.

De Covid-19-pandemie heeft de manier waarop we naar werken op kantoor kijken fundamenteel veranderd. We zullen onze sociale afstand moeten bewaren, lichamelijk contact moeten vermijden en onze hygiëne moeten verbeteren. Het kantoor moet een plek worden waar gezondheid, welzijn en productiviteit centraal staan. Innovatiehub The Beacon in Antwerpen selecteerde daarom het aanraakvrije sanitair van IPEE als toonaangevende technologie.

Na een bezoek aan het toilet zitten er maar liefst 200 miljoen bacteriën op je handen. Dat je handen wassen dan erg belangrijk is, is gelukkig algemeen geweten. De meeste mensen staan er echter niet bij stil dat ze de drukknop van het toilet voor die wasbeurt nog even aangeraken… Net zoals al de toiletbezoekers voor je!

Aanraakvrij spoelen wordt de nieuwe norm, zoveel staat vast.

The Beacon te Antwerpen, België

“Het ‘New work’ project laat zien hoe innovatieve technologieën de slimme en veilige werkplek van de toekomst mogelijk maken.”

MICHAËL GEELHAND DE MERXEM VAN THE BEACON

Hygiëne-standaard voor de toekomst

Technologiereus Barco plaatste IPEE sanitair in haar imposante nieuwe hoofdkantoor te Kortrijk. Het gebouw, ontworpen door Jaspers- Eyers Architects, straalt zowel van binnen als van buiten dynamiek uit en herbergt onder meer kantoren, onderzoeks- en ontwikkelingsruimtes, een restaurant en een auditorium. Een centrale hub dus waar zowel werknemers als bezoekers over de vloer komen. Met een zulk groot verloop van bezoekers, is hygiënisch sanitair uiteraard onontbeerlijk.

Internationaal

Ook in de Nederlandse bedrijvenwereld gaan ze overstag voor automatisch sanitair. DSTRCT/74 te Hengelo, een toekomstbestendig co-working concept, is volledig uitgerust met future-proof IPEE sanitair.

Ook voor haar kernlocatie in Apeldoorn koos financieel dienstverlener Achmea reeds voor automatisch IPEE sanitair.

Kanaal Z
VRT Nieuws
Het Laatste Nieuws
Gazet van Antwerpen